Auto pantiin soittamaan viulua – tähän ei moni kykene

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäiset viulut kehitettiin Italiassa 1500-luvulla. Kauas on tultu myös siitä, kun Antonio Stradivari rakensi ensimmäiset arvostetuimmat viulunsa 300 vuotta sitten. Nyt voimme kuunnella, kuinka auto soittaa viulua.

Youtubeen on varmasti ladattu vuosien aikana lähes kaikkea mahdollista videomateriaalia, mitä ihminen on maan päällä tai sen yläpuolella pystynyt keksimään. Nyt näemme videon, jolla ei ole varsinaista merkitystä. Videolla on israelilaisen Binyamina Givat Adan auto ja viulu.

Tapahtumaa on kuvattu sanoilla: ”Autoni soittaa ensimmäistä kertaa viulua”, ja soittimen jousi on kiinnitetty ajoneuvon tuulilasinpyyhkimeen. Ääni on karsea. Rehellisesti sanoen olisimme mielummin katsoneet vaikka videota, jossa auto soittaa ensimmäistä kertaa rumpuja tai xylofonia. Toisaalta autolla voisi myös keskittyä ajamiseen ja jättää soittohommat kädellisten vastuulle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.