Rihanna esitteli 1 300 dollarin sukkansa – todellista luksusta

Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias poptähti Rihanna nähtiin juuri New Yorkissa, jossa hän kiinnitti kuvaajien huomion näyttävällä asullaan ja vasemman käden nimettömässä kimaltelevalla timanttisormuksella. Naisen epäillään kihlautuneen Hassan Jameelin kanssa, mutta Rihanna ei ole vielä vahvistanut asiaa.

Nyt Rihanna sai fanit haukkomaan henkeään asukuvallaan, jonka huomion keskipisteenä toimikin tällä kerralla valkoiset sukat. Sukat eivät olleet mitkä tahansa sukat vaan Gucci-merkkiset 1.340 dollaria maksavat luksussukat.

Gucci-sukkien hinta koostuu kaalliista timanttikoristeluista, joita sukissa on runsaasti. Nainen julkaisi sukista vielä erikseen kuvan, että ne saisivat varmasti ansaitsemansa huomion. Sukat ovat melko usein vaihdettavaa kulutustavaraa, minkä vuoksi fanit ovatkin olleet ihmeissään ja samalla ihastuksissaan siitä, että naisella on timantein koristellut sukat.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

GanG

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on