Ranskalaismalli tihkui seksiä rannalla – uimapuku ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallimaailman A-sarjaan ja ihmisten tietoisuuteen nousee vuosittain vain rajallinen määrä uusia tulokkaita, minkä vuoksi moni alalle haluava pyrkiikin esittelemään avujaan myös sosiaalisessa mediassa. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath.

Tao Wickrath on kiinnittänyt viime aikoina ihmisten ja paparazzien huomion todella seksikkäillä ranta-asuillaan. Nainen viettää usein aikaansa meren äärellä näyttävissä bikineissä ja uimapuvuissa, jotka saavat aina valokuvaajien kamerat räpsymään.

Tällä kerralla nainen ihastutti rannalla näyttävässä asussa, jonka limenvihreä väritys lähes loisti päivänvalon kanssa kilpaa. Uimapuvun etupuoli peitti naisen rinnoista vain pienen osan sillä sen kaula-aukko oli uurrettu hyvin alas napaan saakka.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News