Apu: Antti Tuisku vaihtaa alaa hyvinvointivalmentajaksi

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viime vuosien suosituimpiin lukeutuva poptähti Antti Tuisku kertoi marraskuussa jäävänsä pitkälle tauolle Seinäjoen Provinssissa nähtävän kesän ainoan keikkansa jälkeen.

– Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten – milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan. Nähdäänhän me ensi vuoden keikoilla? Antti Tuisku kirjoitti reilu kuukausi sitten.

Nyt Apu-lehti kertoo Tuiskun aloittavan opiskelut. Antti Tuisku kertoo lehdessä ryhtyvänsä kouluttautumaan hyvinvointivalmentajaksi. Sen lisäksi hän aikoo irrottautua kokonaan musiikkibisneksestä päästäkseen ”maadoittumaan” kunnolla.

– Moni artistihan puhuu tauolle jäämisestä ja ilmoittaa muutaman kuukauden päästä uudesta kiertueesta. Itselläni mitään tällaista ei ole näköpiirissä. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni, Antti Tuisku kertoi Apu-lehdelle.