Deadpoolin tulevaisuus vaakalaudalla? Näin Ryan Reynolds reagoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Osa 21st Century Fox -yhtiöstä siirtyy viihdejätti Disneyn omistukseen kymmenien miljardien dollarien arvoisten kauppojen myötä. Kauppojen myötä Disneyn omistukseen siirtyvät Foxin elokuva- ja tv-osasto.

Kauppojen myötä Disneyn omistukseen päätyvät Fantastic Four ja X-Men -supersankarihahmot, kuten suosittu Deadpool. Hahmoa valkokankaalla esittävä Ryan Reynolds reagoi uutiseen Twitter-kuvalla, jossa vartija on saattamassa Deadpoolia ulos Disneylandista.

Uutinen kaupoista sai monet pohtimaan, mitä perheystävällisen Disneyn omistukseen siirtyminen tarkoittaa Foxin lapsilta kielletyille supersankarielokuville, kuten Deadpoolille. Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger kuitenkin vakuuttaa, että hahmon seikkailut saisivat jatkua K-16 -ikärajalla varustettuna jatkossakin.

– Uskon, että Deadpoolin kaltaisten hahmojen tapauksessa olisi tilaisuus lapsilta kielletylle Marvel-brändille. Uskon sen onnistuvan niin kauan, kuin yleisö tietää mitä olemme tarjoamassa heille, Iger kertoi The Hollywood Reporter -sivustolle.