Mies esitteli 50 tyyliä istua – tunnistatko omasi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisella ihmisellä on oma tyyli liikkua ja ilmaista itseään eleillä. Monien ihmisten elekieli ja liikehdintä on niin persoonallinen ja erikoinen, että henkilön pystyy tunnistamaan jo kaukaa pelkästään esimerkiksi hänen kävelytyylinsä ansiosta.

Nyt videolla nähdään miten taitava Kevin Parry esittelee 50 erilaista tapaa istuutua tuolille. Mies elehtii todella taitavasti ja eläytyy kehonkielellään muun muassa nuoren opettajan, raskaana olevan naisen ja videobloggaajan rooliin.

Kevin Parry on työskennellut animaattorina muun muassa Kubo ja samuraiseikkailu -elokuvassa ja Boksitrollit-elokuvassa. Mies rakastaa illuusioiden luomista ja onkin todella hyvä hallitsemaan omaa kehoaan. Aiemmin viraaliksi levinneellä videolla Parry esitteli 100 erilaista kävelytyyliä juoksumaton avulla.