Mies kolasi pihansa lumesta – erikoinen keksintö helpotti urakkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime päivien aikana voimakas lumisadealue on muuttanut Suomen ja merkittävän osan Keski-Euroopasta kauniin lumiseksi. Runsas lumisade on kuitenkin jälleen yllättänyt monet asukkaat ja sotkenut sekä liikenteen että ihmisten omat pihat.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa eräs mies on keksinyt käyttää kokoon taitettavaa pöytää omana lumikolanaan. Ilmeisesti lumi oli yllättänyt perheen täysin, koska heillä ei ollut edes pihan siistimiseen tarvittavia välineitä omassa talossaan.

Vaimo on kuvannut videolle melko koomisen tilanteen, kun mies on päättänyt selviytyä pihan siistimisestä pöydän kannen avulla. Lumi lähtee yllättävänkin siististi liikkumaan kun mies työntää pöydän kantta edessään, mutta lumen luominen näyttää kuitenkin erityisen raskaalta tällä tekniikalla.