MTV-teiniäiti esitteli jättipovensa – varsinainen joulumuori

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-televisiokanavan teiniäideistä kertovasta sarjasta kuuluisaksi noussut Farrah Abraham vaihtoi taannoin äitiroolinsa eroottiseksi esiintyjäksi, ja on sittemmin osallistunut jo aikuisviihteen tekemiseen. Äskettäin hän järkytti levittäessään sitä myös pikkutytärensä somekanavissa.

Nyt Farrah on poseerannut rohkeassa joulumuorin asussa, joka paljasti melkoisesti hänen jättipoveaan. Abraham esiintyi pukittarena Las Vegasissa sijaitsevan Crazy Horsen joulutapahtumassa.

Farrah Abraham julkaisi muutama päivä sitten tyttärensä Twitter-sivulla linkin aikuisviihdesivustolle. Linkki poistettiin myöhemmin, mutta somemyrsky ehti käynnistyä. Abrahamin taustajoukot yrittivät myöhemmin väittää linkkaamista vahingoksi. Farrah Abraham herätti taannoin närää muissa vanhemmissa, kun hän vei kuusivuotiaan tyttärensä meikattuna esikouluun.

Splash
Splash
Splash