Mies löysi saman kappaleen 75 elokuvasta – yhdisti musiikkivideoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-videoiden muodossa todella lahjakkaat editoijat ovat esitelleet taitojaan sekoittamalla kymmeniä elokuvia keskenään niin, että niiden dialogeista syntyy jokin tunnettu kappale. Nyt eräs leikkaaja etsi tunnetuista elokuvista yhden saman kappaleen, joka kuullaan jokaisessa.

Editoija Robert Jones oli huomannut, että Def Leppardin esittämä klassikko Pour Some Sugar On Me on todella suosittu kappale elokuvien kohtauksissa. Mies päätti etsiä kaikki elokuvat, joissa tätä tunnettua hittiä esitetään, jolloin hän sai yllätyksekseen huomata, että elokuvia on yhteensä jopa 75 kappaletta.

Robert Jones on nähnyt mielettömän suuren vaivan yhdistäessään kaikki 75 elokuvaa yhdelle videolle. Videon taustalla kuullaan alkuperäinen kappale, jonka tahtiin kaikki elokuvien bändit soittavat tätä yhtä ja samaa kappaletta.