Näin saat hyötyliikuntaa työmatkan aikana

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyötyliikuntaa saadakseen kannattaa päivittäin suosia kaupungilla asioidessaan ja työpaikalla kulkiessaan portaita hissin sijaan. Ihminen pystyy tehostamaan omaa kulutustaan hämmästyttävän paljon pienillä valinnoilla, jotka ovat hieman raskaampia kuin tavanomainen siirtyminen paikasta toiseen.

Nyt Elite Daily -sivuston julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten monipuolisesti ihminen voi liikkua esimerkiksi työmatkansa aikana. Työmatkasta pystyy tekemään helposti pienen treenin kantamalla reppua, jonne voi lisätä hieman ylimääräisiä kirjoja painoksi. Reppua pystyy myös nostella esimerkiksi hissimatkojen aikana käsipainojen sijaan.

Kulkuneuvoksi työmatkalle kannattaa ottaa omat jalat tai matkan ollessa hieman pidempi henkilö voi myös valita polkupyörän alleen. Mikäli matka on niin pitkä, että se tulee kulkea esimerkiksi bussilla, kannattaa bussipysäkikseen valita hieman kauempana sijaitseva pysäkki ja jäädä hieman aiemmin pois kyydistä yhdistääkseen matkaan myös kävelyä.