Teee Club toimittaa design-paidan kerran kuussa: ”Anna muiden hikoilla vaatekaupoissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen perustettiin äskettäin Teee Club, joka toimittaa asiakkailleen tyylikkään design-paidan kerran kuukaudessa ympäri vuoden. Samoja paitoja ei ole saatavissa muualta, joten näitä niin sanottuja Teepaitoja ei tule vastaa joka klubilla ja kadunkulmassa.

Teee Clubin marraskuun paita

– Kaikki alkoi yhden frendiporukan turhautumisesta kalliisiin merkkipaitoihin ja kaupoissa kiertämiseen. Logoutopiassa eläminen käy sekä lompakon että ajan päälle, joten päätimme suunnitella itse paitoja, joiden takana voimme seistä. Anna muiden hikoilla vaatekaupoissa samaan aikaan, kun itse kävelet munasillaan postilaatikolle, yrityksen verkkosivuilla kerrotaan.

Esimerkiksi kolmen t-paidan paketin hinta on 69 euroa ja vuoden paidat saa 236 eurolla. Paidat toimitetaan postitse kerran kuussa. Paidat voi tilata itselleen tai vaikkapa lahjaksi ystävälle tai kumppanille. Yksi yrityksen perustajista on suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa, joka kertoi Staralle mistä paitayrityksessä on kyse.

– Haluttiin teettää kaveriporukalle omat paidat. 100-prosenttista luomupuuvillaa ja sellaiset jotka istuu, kuin parhaat merkki paidat, Jaajo Linnonmaa kertoo Staralle.

– Selvitin missä esimerkiksi Tiger of Swedenin ja Hugo Bossin paidat tehdään ja huomasin, että kaupan paidoissa 80 prosenttia hinnasta johtuu merkistä. Tuli nopeesti fiilis, että isompaakin porukkaa saattais kiinnostaa laatupaidat, jotka on edullisia. Sitten kun vielä keksittiin, että ne mahtuu postiluukusta, niin syntyi Teee Club. Kaveriporukka oikeastaan kasvoi vain Suomen kokoiseksi.