Hurja video! Hevoset pelastettiin palavasta tallista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa kuivuuden aiheuttamat maastopalot ovat aiheuttaneet valtavaa tuhoa Los Angelesissa aivan Bel Airin, Brentwoodin, Hollywoodin ja Beverly Hillsin nurkilla. Sosiaalisessa mediassa levisi hetki sitten video, jossa nähtiin miten rohkea mies vaaransi oman henkensä pelastaakseen jäniksen tulesta.

Nyt videolla nähdään miten miehet pelastavat hevosia. Kaliforniassa riehuvat maastopalot levisivät todella laajalle. Nyt videolla nähdään miten rohkeat miehet päättivät juosta pelastamaan hevosia, joiden tallit syttyivät palamaan. Hevoset huusivat omissa kopeissaan pelokkaina kun miehet juoksivat vapauttamaan niitä.

Tallit olivat jo melko paksun savukerroksen peitossa kun miehet juoksivat vapauttamaan loukkuun jääneitä hevosia. Osa hevosista oli niin peloissaan, että ei meinannut uskaltaa juosta ulos vaikka niille avattiin ovet. Onneksi miehet onnistuivat lopulta pelastamaan kaikki hevoset tulipalolta.