Mies löysi rannalta elottoman koiranpennun – teki kaikkensa pelastaakseen sen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinvideoita julkaiseva The Dodo -kanava on julkaissut nyt uuden YouTube-videon, jossa nähdään erään miehen suorittama pelastusoperaatio. Mies oli löytänyt rannasta hukkuneen koiranpennun, jonka eteen hän päätti tehdä kaikkensa.

Mies oli huomannut veden äärellä hukkuneen elottoman koiranpennun. Mies nosti sen nopeasti kauemmaksi rannasta ja alkoi elvyttämään pentua. Mies paineli koiran vatsaa ja rintakehää ja piti koiraa välillä ylösalaisin, että vesi valuisi sen hengitysteistä pois.

Pienen hetken kuluttua elvytys alkoi tuottamaan tulosta ja koira päästi pienen pihahduksen haukatessaan happea. Kun pentu alkoi hengittämään omin avuin, se oli vielä hyvin heikko ja jäi maahan vain makaamaan. Myöhemmin se näytti kuitenkin toipumisen merkkejä alkaessaan kävelemään ja heiluttamaan jälleen häntäänsä.