Suosikkisarjan näyttelijä kuoli kotonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on tänään surullinen päivä, sillä suosittu näyttelijä Terence Beesley on kuollut 60-vuotiaana. Asiasta uutisoineen The Sun-lehden mukaan Beesley löydettiin yllättäen tajuttomana kotoaan Somersetin Cameronissa, ja paikalle kutsuttiin ambulanssi.

Marraskuun lopulla tapahtuneessa, mutta vasta tänään julkistetussa tapauksessa ambulanssi saapui perheen kotiin kymmenessä minuutissa, mutta siitä huolimatta näyttelijä kuitenkin menehtyi. Kuolinsyy ei ole vielä tiedossa, mutta sitä tutkitaan parhaillaan. Metro-lehden tiedossa ei ole, että Beesley olisi kärsinyt viime aikoina terveysongelmista.

Beesleyn vaimo on suosittu näyttelijä ja televisiotähti Ashley Jensen. Pariskunta oli naimisissa 10 vuoden ajan ja heille syntyi Francis-poika vuonna 2009. Beesley näytteli urallaan muun muassa BBC-yhtiön suositussa EastEnders-saippuasarjassa ja Midsomerin murhat -televisiosarjassa.