Demi Rose julkaisi alastonkuvan – juhli kuutta miljoonaa seuraajaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla kuvilla sosiaalisessa mediassa. Demin seuraajaluvut ovat pitkään olleet yli viisi miljoonaa seuraajaa, mutta nyt hän sai viimein kuuden miljoonan rajapyykin rikottua.

Demi Rose Mawby oli innoissaan saadessaan viimein kuusi miljoona seuraajaa kanavalleen. Hän päätti kiittää fanejaan viettelevällä alastonkuvalla. Kuvassa nainen on alasti sängyllä ja hän on pukenut jalkaansa vain nahkaiset nilkkurit. Rinnat Mawby peittää pelkästään toisen käsivartensa avulla.

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rosea, joka sopiikin hyvin miehen naismakuun ollessaan nuori ja muodokas mallikaunotar. Tygan ja Demi Rosen romanssi loppui lyhyeen, mutta nainen onnistui kuitenkin jäämään suhteen jälkeen julkisuuteen.

https://www.instagram.com/p/Bc3EfdFl1rZ/?taken-by=demirosemawby