Bella Hadid seksikkäällä videolla – antaa moukarille kyytiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LOVE Magazine -lehti julkaisi viime vuoden joulukuussa seksikkään videojoulukalenterin. Kalenteri oli niin suosittu, että lehti päätti toteuttaa leikkisän kalenterin tänä vuonna uudelleen. YouTube-videoilla on nähty tänä vuonna jo muun muassa Emily Ratajkowski, Ashley Graham ja Sara Sampaio.

Kalenterin 11. luukussa vietteli mallikaunotar Gigi Hadid, ja nyt hänen pikkusiskonsa Bella on päässyt tähdittämään kalenteri myös. 18. päivänä julkaistiin uusi Phil Poynterin ohjaama Love Advent -video, jossa 21-vuotias Bella Hadid rehkii moukarin kanssa.

Jouluiseen tunnelmaan sopivasti Bella Hadidin ylle on valittu todella seksikkäät punaiset alusvaatteet. Videolla nuori malli kiemurtelee alusvaatteissaan ja leikkii välillä hiustensa ja välillä moukarin kanssa. Hadid pulahtaa videolla myös ison vedellä täytetyn renkaan sisälle.