StaraTV: Räppäri Dilemma haastattelussa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisräppäri Dilemma on tehnyt jo pitkään musiikkia, mutta aktiivisesti vuoden ajan. Taannoin hänen singlensä Mä en pelkää sua enää sai runsaasti mediahuomiota rajun aihepiirinsä ansiosta. Äskettäin Dilemma julkaisi tuoreimman Pimenee-singlensä, jossa naisvokalistina kuullaan Ultra Brasta tuttu Terhi Kokkonen.

Stara tapasi nyt Dilemman, joka kertoo nyt videohaastattelussa tarkemmin edellä mainituista aiheista ja valottaa samalla myös miten hän onnistui saamaan tunnetut tähdet mukaan edelliselle musiikkivideolleen. Tänä vuonna Dilemman keikkakalenteri on näyttänyt hyvältä, ja haastattelussa mies raottaa hieman myös tulevia suunnitelmiaan.

Pahoittelemme äänessä kuuluvaa vinkumista. Röden mikrofoni sanoi sopimuksen irti juuri ennen haastattelua.