Älä anna seksiä lahjaksi puolisolle – tässä syy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni puoliso voi viime hetkillä päättää antaa kumppanilleen seksiä syntymäpäivä- tai joululahjaksi. Välillä rakkaalleen voi olla vaikeaa keksiä lahjaa, minkä vuoksi seksin antaminen jonkin vihjailevan pikkulahjan tai kortin kera voikin tuntua hyvältä idealta. Asiantuntijoiden mielestä se ei kuitenkaan sitä ole.

Seksologi Nikki Goldstein kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että seksiä ei pitäisi missään tilanteessa antaa kumppanille lahjaksi. Pahimmassa tapauksessa tällainen lahjaperinne voi tyrehdyttää luonnollisen seksielämän lähes kokonaan.

Goldstein varoittaa pariskuntia antamasta seksiä toisilleen lahjana. Seksin muuttaminen lahjaksi voi saada seksin tuntumaan jatkossa velvollisuudelta ja ennalta sovitulta tehtävältä sen sijaan, että se olisi luonnollinen ja intohimoinen asia kahden toisiaan rakastavan ihmisen välillä.