Lähipiiri paljastaa: ”Exät aiheuttivat teiniäidin avioeron!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teen Mom 2 -televisiosarjasta kuuluisuuteen noussut Jenelle Evans, nykyinen Jenelle Eason, on kolmen lapsen äiti. Kaikilla lapsilla on eri isä. Hän meni kolme kuukautta sitten naimisiin David Easonin kanssa. Nyt parin kerrotaan eronneen riitaisissa tunnelmissa.

Teiniäiti Jenelle Eason on kaikille MTV:n realitysarjaa seuraaville tuttu nainen. Hän on kamppaillut vuosien varrella lukuisten ongelmien kanssa, aina huumausaineriippuvuuksista huoltajuuskiistoihin ja vankilatuomioihin saakka. Naisen mieshistoriasta tehtiin oma jakso Yhdysvalloissa esitettävään The Ex Files -televisiosarjaan.

Sarjassa haastateltiin naisen entisiä kumppaneita, RadarOnline uutisoi. Jenelle on seurustellut vakituisesti kuuden eri miehen kanssa, joista kolmen kanssa hän on ollut kihloissa ja kahden kanssa naimisissa.

26-vuotiaan naisen nykyinen aviomies David Eason sai mustasukkaisuuskohtauksen katsottuaan ohjelman Jenellen kanssa. Pariskunta repesi ilmiriitoihin ja ovat nyt muuttaneet eri osoitteisiin asumaan. Vaikka sanotaan, että nopeat liikkeet ovat näyttäviä, kaipaisivat Jenelle lapset varmasti hieman tasaisempaa menoa elämään.

#SitStillLookPretty 💄👑 #TeenMom2 #Reunion

A post shared by Jenelle Eason (@j_evans1219) on