Lisko löysi erikoisen piilopaikan – livahti tytön kampauksen sisään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hauskoja ja selkäpiitä karmiviakin esimerkkejä siitä, että liskot ja käärmeet löytävät tiensä erikoisiin ja yllättäviin paikkoihin etsiessään itselleen suojaa vihollisilta tai kylmyyttä ja kuumuutta vastaan. Tällä kerralla ovela piilopaikka löytyi pikkutytön hiuksista.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, jossa äiti yrittää irrottaa tyttärensä hiuksissa olevaa liskoa. Parta-agama on jostain syystää kiivennyt tytön päähän ja onnistunut livahtamaan hänen kampauksensa sisälle hiusten suojiin, mistä se katselee ympärilleen ja näyttää ihmettelevän irrotusprosessia.

Parta-agama on jotenkin onnistunut tytön huomaamatta livahtamaan tytön hiuksiin siitäkin huolimatta, että ranskanletit oli tehty tiukasti hiuksiin ja varmistettu vielä hiuspinneillä. Onneksi lisko saatiin hiuksista irti ilman sen suurempaa draamaa heti kun tytön letit avattiin.