Matti Airaksinen jättää radion – jäähyväislähetys perjantaina!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen radiomaailma menettää perjantaina yhden suurimmista tähdistään, kun YleX-kanavalla jo yli vuosikymmenen ajan juontanut Matti Airaksinen jättää radion ainakin toistaiseksi. Perjantaina illalla kuullaan viimeinen Disko2000-ohjelma kello 17.00 alkaen.

Matti Airaksinen nähdään tulevana keväänä 12. huhtikuuta 2018 vielä massiivisella DJ-keikalla, kun hän esiintyy Parasta jälkeen! -risteilyn päälavalla. Risteilyn päätähtenä nähdään saksalainen konejätti Scooter. Ensi vuonna hän tekee myös muita ysärikeikkoja ympäri maata.

Eilen Matti Airaksinen julkaisi Facebookin YleX Parasta ennen -ryhmässä arkistojen aarteen vuodelta 2009, jolloin hänen vieraanaan musiikkivisailussa olivat 7. taivas -yhtyeen Jocka ja 2. Maanantai -yhtyeen Pantse. Voit kuunnella arkiston aarteen tästä linkistä.