Sinkkuaika tekee sinusta paremman kumppanin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihminen voi ajatella olevansa nopeastikin valmis seuraavaan parisuhteeseen edellisen päätyttyä. Uuden parisuhteen haluaminen ei kuitenkaan tarkoita aina sitä, että henkilö olisi välttämättä tunnepuolella tai henkisesti valmis siihen.

Parisuhteen päätyttyä henkilön kannattaa panostaa omaan sinkkuaikaansa ja olla jonkin aikaa yksin ennen seuraavaa parisuhdetta. Elite Daily listasi kolme asiaa, minkä vuoksi seuraavaan suhteeseen ei kannata kiirehtiä.

1. Opit tuntemaan itsesiToisinaan ihmiset esittävät toisilleen muuta kuin he ovat miellyttääkseen muita. Tämän vuoksi yksin oleminen ja itseensä tutustuminen kannattaa. Kokemukset ja ajan kuluminenkin muuttavat ihmisiä, mutta on kuitenkin tärkeää, että muistaa kuka itse sisimmässään on, mitä haluaa ja mikä tekee onnelliseksi.

2. Opit olemaan yksin ja riittämään sinulleJokaisen tulisi osata olla onnellinen myös yksin. Kun teet itse itsesi onnelliseksi, et ole riippuvainen kumppanistasi tai vaadi häntä tekemään sinua onnelliseksi. Parisuhteessa voitte keskittyä olemaan toistenne kanssa onnellisia ilman sen suurempia vaatimuksia.

3. Uusi parisuhde ei korjaaSuhteeseen ei kannata kiirehtiä heti edellisen päätyttyä. Mikäli uusi suhde aloitetaan siksi, että se tuo lohtua, suhde ei luultavasti tule kestämään.