Supermallien kunto-ohjaaja: Suolassa kylpeminen tekee ihmeitä

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle Macpherson tunnetaan myös nimellä The Body, jonka nainen sai oltuaan toituvasti Sports Illustrated -lehden vuosittaisessa uimapukunumerossa mallina. Lempinimi mallille on edelleen osuva, koska 53-vuotiaalla on vieläkin vartalo kuin 20-vuotiaalla.

Elle Macphersonin kunto-ohjaaja James Duigan paljasti Daily Mail -lehdelle, että yksi naisen suurista kauneussalaisuuksista on epsom-suola. Epsom-suola on fitnesskaupoista ja luontaistuoteliikkeistä saatavaa magnesiumsulfaattia, joka on tarkoitettu erilaisiin kylpyihin, ihon kuorimiseen, kasvonaamioihin ja hiusten sekä hiuspohjan hoitamiseen.

James Dulgan neuvoo malliasiakkaitaan lisäämään epsom-suolaa kylpyveteensä kuvauksia edeltävänä päivänä. Magnesium edesauttaa epäpuhtauksien ja myrkkyjen poistumista kehosta, se kuorii ihoa, poistaa nesteitä, vähentää selluliittia ja tehostaa aineenvaihduntaa. Dulgan kutsuu epsom-suolakylpyä oikeaksi laihdutuskylvyksi, koska se tehostaa myös painonpudotusta erittäin hyvin.