Komediatähden tatuointi tyrmistytti fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saturday Night Live -ohjelmasta tunnetuksi tullut 24-vuotias suosikkikoomikko Pete Davidson on päättänyt toteuttaa iholleen ikuisen kunnianosoituksen Yhdysvaltojen demokraattien presidenttiehdokas Hilary Clintonille. Hän nimittäin tatuoi Hillaryn kuvan.

– Halusin antaa Hilary Clintonille joululahjan, joten otin sankarini tatuoinnin. Kiitos, kun olet ollut niin kovis ja yksi universumin voimakkaimmista ihmisistä, Pete Davidson kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Pian tämän jälkeen Hillary Clinton huomasi päivityksen ja kiitti Davidsonia saamastaan huomiosta ja kunniasta. Samalla Clinton totesi, että tämä tekee merkittävästi vähemmän noloksi sen, että hänellä itsellään on ollut jo vuosia Davidsonin tatuointi. Davidsonin tatuoinnin teki Jon Mesa.