Mikael Gabriel julkaisi ostokuitin jaetuista ruokakasseista – tuhansilla euroilla jouluherkkuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään miten suomiräppärit Mikael Gabriel ja JVG ystävineen jakoivat Helsingissä satoja ruoka- ja lahjakasseja vähäosaisille. Tempaus oli viimevuotiseen tapaan menestys, sillä väkeä riitti runsaasti ja Reino Nordin myös esiintyi tilaisuudessa.

Vähäosaisille oli jaossa tuhansilla euroilla lahjakasseja, jotka sisälsivät muun muassa joulukinkkuja, konserttilippuja ja muita tuotteita. Nyt Mikael Gabriel julkaisi verkossa kuitin ruokaostoksista. Hänen ja muiden räppäreiden piikkiin lahjoituksista meni 2.648 euroa. Loput tuotteista tulivat muun muassa yritysten lahjoituksina.

Kuitista selviää, että räppäreiden ostoskorissa oli 200 kappaletta muun muassa kuorittuja manteleita, puuroriisiä, glögijuomaa, manteleita, piparkakkuja, rusinoita ja lämpökynttilöitä. Konvehteja ostettiin 40 viiden rasian pakkausta.