Pentu imi nisää raivolla – voi emo raukkaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiraemot ovat yleensä hellyttävän äidillisiä omia pentujaan kohtaan. Koirat huolehtivat pennuistaan ja osaavat olla todella kärsivällisiä energisten ja leikkisien pentujensa kanssa.

Nyt videolla nähdään jälleen yksi todiste siitä miten kärsivällinen ja ymmärtäväinen koiraemo voi pentuaan kohtaan olla. Imettäessä pentuja koirien nisät turpoavat ja voivat olla hieman arat. Tämän vuoksi pennun raivokas syöminen näyttääkin todella kivuliaalta.

YouTube-videolla koiranpentu imee todella aggressiivisesti emonsa nisästä maitoa. Pentu pitää hampaillaan nisästä kiinni ja retuuttaa sitä puolelta toiselle. Emo näyttää melko kärsivältä, mutta taitaa olla niin väsynyt, että antaa pennun tehdä mitä se haluaa kunhan se saa syödäkseen.