Zendaya paljasti arkimeikkinsä salaisuudet – näin helposti se syntyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zendaya Coleman on amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija, joka tunnetaan hyvin myös feministinä ja tasa-arvon puolesta puhujana. 21-vuotias kaunotar otti hiljattain myös uuden osa-alueen haltuunsa alkaessaan suunnittelemaan vaatteita oman Daya By Zendaya -vaatemerkin alle.

Zendaya tunnetaan luonnollisesta meikkityylistään, jonka nainen loihtii usein kasvoilleen. Nuorekas arkimeikki on saanut niin paljon hyvää palautetta, että kaunotar päätti nyt Zendaya-nimisellä YouTube-kanavallaan näyttää miten ja millaisilla tuotteilla kyseinen tyyli loihditaan.

Aluksi nainen levittää kasvoilleen kosteusvoidetta ja peittää peitevärillä ihon pienet virheet. Zendaya ei käytä meikkivoidetta vaan siirtyy suoraan levittämään kasvoilleen väritöntä viimeistelypuuteria. Seuraavaksi nainen peittää peiteaineen avulla tummat silmänaluset.

Zendaya käyttää kimaltelevaa aurinkopuuteria tuomaan hehkua kasvoilleen, minkä jälkeen on voidemaisen poskipunan vuoro. Luomilleen nainen sipaisee samaa aurinkopuuteria, jota hän käytti aiemmin poskipäiden varjostamiseen.

Luonnollinen tyyli viimeistellään vielä ripsivärillä ja kulmakarvojen piirtämisellä. Lopullinen hehku saadaan lisäämällä sekä nenään että poskipäihin kiiltävää huulirasvaa, jonka päälle levitetään korostuspuuteria. Huulille nainen levittää väritöntä nestemäistä huulikiiltoa.