Koira pelastettiin jäistä – pelastui kuin ihmeen kaupalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Järvien ja jokien jäätyessä toisinaan sekä ihmiset että eläimet putoavat jääkylmään veteen ohuen jääkerroksen läpi. Nyt videolla nähdään jännittävä tilanne, jossa eläintenpelastusjärjestö yrittää pelastaa jään läpi hyiseen veteen pudonnutta koiraa.

Charlie-niminen koira oli saanut lähistöllä kulkeneiden ihmisten huomion vinkumalla kovaäänisesti jouduttuaan jääkylmän veden varaan. Koira oli kovissa kivuissa kylmän veden vuoksi eikä pystynyt lopettamaan itkemistä vaikka huomasi avun saapuvan paikalle.

Kun Charlie oli onnistuttu nostamaan vedestä maalle lämpimien vilttien sisälle, pelastajat ajattelivat jo onnistuneensa tehtävässä. Yllättäen koira kuitenkin lakkasi hengittämästä. Pelastajat alkoivat entistä kovemmin lämmittämään koiraa ja hieromaan sitä. Onneksi sen sydän alkoi lopulta lyömään ja se jatkoi hengittämistä.

Charlie on pelastumisensa jälkeen saanut rakastavan loppuelämän kodin erään perheen luota. Koira pitää pelastajia edelleen lähellä sydäntään ja on aina silminnähden onnellinen kun miehet päättävät vierailla koiran luona tervehtimässä Charlieta.