Siperianhusky tapasi vastasyntyneen – rakkautta ensisilmäyksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa lapsiin tottumattomista koirista saattaa pelätä pieniä ihmisiä ja säikkyä lasten nopeita liikkeitä. Varsinkin pienet koirat voivat oppia säikkymään lapsia, koska niitä on helpompi satuttaa. Isommat koirat ovat monesti leppoisampia lasten ympärillä ja kestävät silloin tällöin taaperoiden rakastavia ja välillä rajujakin otteita.

Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa siperianhuskylle esitellään perheen uusin tulokas. Koira ottaa pikkuisen vauvan todella hellästi ja suloisesti vastaan ja näyttää rakastuneen lapseen heti ensisilmäyksellä.

Siperianhusky on heti tullut äidin luo katsomaan vauvaa. Koira painaa päänsä vauvan syliin ja katsoo todella suloisesti omistajaansa silmiin aivan kuin se tietäisi, että vauvan lähettyvillä tulee olla erityisen varovainen ja rauhallinen.

Husky Loves Her New Baby Human

She loves her new baby human 😢😍

Publié par UNILAD sur dimanche 17 décembre 2017