Lastenklinikalle jättipotti – kelloharrastajilta 144 710 euron lahjoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten suomalaiset kelloharrastajat olivat tehneet historiaa keräämällä Lastenklinikan Kummit -yhdistykselle rahaa moninkertaisesti enemmän kuin alkuperäinen 20.000 euron tavoite oli. Nyt keräys on päättynyt, ja sen tuotto oli lopulta huikeat 144.710 euroa.

Asiasta uutisoineen Tyyliniekka-verkkojulkaisun mukaan Boxit Auki 2017 -keräys on ymmärrettävästi ylittänyt kaikki hurjimmatkin odotukset.

– Tämä kertoo siitä kuinka upea yhteisö meillä on! Viime vuoden jälkeen uskottiin että mennään kyllä tavoitteesta yli selvästi, mutta on tämä jotain josta ei uskaltanut nähdä edes unta, Kelloharrastajat-ryhmän perustaja Joonas Kokko kommentoi.

Kelloharrastajat on kelloista kiinnostuneiden suomalaisen Facebook-yhteisö, jonka tavoite on edistää suomalaista kellokulttuuria ja harrastajien välistä verkostoitumista. Yhteisö valitsi keräyksensä kohteeksi Lastenklinikoiden Kummit ry:n yleiskeräyksen. Kampanjapäällikkö Miika Mannisen mukaan tavoitteena oli kerätä 20.000 euroa, mutta se ylittyi nopeasti.

– Keräyksellä Kummien hyväksi olemme tukemassa erittäin tärkeää asiaa lasten terveyden hyväksi ja mikä parasta, heidän digilipasta on todella helppo käyttää. Haluan jo tässä vaiheessa omalta osaltani kiittää kaikkia mukaan lähteneitä harrastajia ja upeita yrityksiä, Miika Manninen kommentoi.