X Factor -kilpailija Stone Temple Pilotsin laulajaksi – korvaa edesmenneen Scott Weilandin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stone Temple Pilots -yhtyeen laulaja Scott Weiland menehtyi keikkabussissa vuonna 2015. Yhtye on sittemmin jatkanut toimintaansa, ja nyt riveissä on uusi vokalisti.

Stone Temple Pilotsin uusi laulaja Jeff Gutt teki ensiesiintymisensä yhtyeen riveissä Los Angelesin Troubadour-klubilla. Laulaja on tullut tunnetuksi X Factor -sarjasta, jossa hän esitti Leonard Cohenin Hallelujah-kappaletta vuonna 2012.

Gutt oli yhtyeen faneille todennäköisesti ennestään melko tuntematon. Siksi hän käyttikin Page Six -sivuston mukaan esiintymisen aikana nimikylttiä, jossa luki Hei, olen Jeff.

Gruge-yhtyeenä maineeseen noussut Stone Temple Pilotsin väliaikaisena laulajana on nähty myös niin ikään sittemmin edesmennyt Linkin Parkin Chester Bennington. Scott Weiland tunnettiin puolestaan myös Velvet Revolver -yhtyeen vokalistina.