16-vuotias supermalli Kaia Gerber julkaisi rohkean kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford ei tee enää pääsääntöisesti mallin töitä, mutta hänet tunnetaan kuitenkin edelleen yhtenä kaikkien aikojen kauneimmista ja ikonisimmista huippumalleista. Nyt hänen tyttärensä Kaia Gerber on seuraamassa äitinsä jalanjälkiä, sillä hänestä on kuluvana vuonna tullut aito supermalli.

Äskettäin 16 vuotta täyttänyt Kaia Gerber julkaisi tänään itsestään rohkean kuvan Instagramissa. Työnsä merkeissä usein bikineissä ja uimapuvuissa poseeraava nuori kaunotar nähdään somekuvassa punaisessa uimapuvussa.

Kaia Gerber toimii mallina jo niin ammattimaisesti, että moni voisi kuvitella Kaian olevan merkittävästi ikäistään vanhempi. Juuri 16 vuotta täyttänyt Gerber paljasti äskettäin, että muotialaa suurempi juttu hänelle oli ajokortin saaminen. Gerber läpäisi testit ja sai ajokortin. Hänen supermalli-äitinsä Cindy Crawford oli aikakautensa ikonisin supermalli koko maailmassa.

rise and shine

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

howdy

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

sometimes

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

super busy

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on