3-vuotias suomalaispoika rallipelin mestari – video yllättää toden teolla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erityistaidot näkyvät monissa tapauksissa jo nuorella iällä. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty kolmevuotiasta suomalaispoikaa, joka pelaa rallipeliä kuin vanha tekijä. Useimmat pienet lapset kääntelisivät autopeleissä rattia päämäärättömästi edestakaisin, mutta Alex on toista maata.

Poika pelaa Dirt Rally -peliä rattiohjaimella määrätietoisuudella, johon edes kaikki aikuiset eivät pystyisi. Video herätti hämmästystä erityisesti Reddit-sivustolla, jossa kiitosta keräsi esimerkiksi käsivaihteiden käyttö automaattivaihteiden sijaan.

Rallikuljettajan taitojen epäiltiin jopa piilevän suomalaisilla heidän DNA:ssaan. Dirt Rally on alun perin vuonna 2015 julkaistu rallipeli. Sen radat perustuvat tosimaailman reitteihin, joiden joukossa on myös suomalaisia erikoiskokeita.