Supermarketin työntekijä pidätettiin – otti kuvia naisten helmojen alta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Floridassa Walmartissa työskennellyt 21-vuotias Madisson Clycove Ledan on pidätetty, koska mies oli kuvannut salaa kaupan asiakkaiden hameen helmojen alle. Hän oli seurannut naisia, polvistunut heidän taakseen ja ottanut puhelimellaan kuvia.

Naispuolinen Walmartin asiakas huomasi, kun yksi kauppakeskuksen työntekijöistä seurasi häntä omituisesti. Supermarketin asiakas oli nähnyt, kun työntekijä polvistui hänen taakseen ja otti kuvan älypuhelimella helman alta. Uhri kertoi asiasta myös toiselle naispuoliselle asiakkaalle, ja lopulta myymäläpäällikölle.

Paikalle soitettiin poliisit. Ledan ei suostunut vastaamaan viranomaisten esittämiin kysymyksiin, joten hänen puhelimensa takavarikoitiin todisteeksi. Ledan vapautui vankilasta maksettuaan 1.500 dollarin suuruisen takuusumman. Hän sai myös elinikäisen porttikiellon kaikkiin maailman Walmart-myymälöihin, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi