Miley Cyrus ja Liam Hemsworth valmiit perustamaan perheen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkomistus Liam Hemsworth ja poptähti Miley Cyrus ovat kihloissa. He tapasivat ensimmäistä kertaa vuonna 2009 The Last Song -elokuvan kuvauksissa ollessaan vasta teini-ikäisiä. He alkoivat seurustelemaan jo nuorena, mutta erosivat hetkeksi.

Pariskunta on nyt palannut yhteen ja he ovat toistensa kanssa tällä hetkellä todella vakavissaan. 25-vuotias Miley Cyrus ja 27-vuotias Liam Hemsworth ovat Daily Mail -sivuston mukaan valmiita perustamaan oman perheen, joka heillä on toiveissa vuodelle 2018.

Pariskunnan läheisten mukaan kaksikko on jo pitkään toivonut omia lapsia, mutta ajoitus ei ole koskaan tuntunut oikealta. Cyrus ja Hemsworth haluavat kuitenkin nyt ajatella vuotta 2018 vuotena, jolloin he saavat lapsen. Pariskunta päätti alkaa yrittämään omaa lasta vietettyään joulupyhiä heidän ystävänsä Victor Ortizin Royal-nimisen poikavauvan kanssa.

why

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

2012 Oscar throwback !!!! Ps I look weird!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on