Anna Kendrickin ja Jimmy Fallonin hauska joululaulu – soittimet luokkahuoneesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitch Perfect -elokuvista tuttu 32-vuotias näyttelijätär Anna Kendrick näyttelee myös Mike and Dave Need Wedding Dates -nimisessä elokuvassa bilehilettä, joka nähdään hyvin rohkeissa alastonkuvissa. Nyt nainen esitteli laulutaitojaan Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.

Jimmy Fallon otti hänen vieraikseen tulleet naistähdet mukaan hauskaan joululauluesitykseen. Sekä Anna Kendrick että laulajatähti Darlene Love pääsivät esittämään Loven levyttämän Christmas-nimisen jouluhitin.

Hauska versio kappaleesta esitettiin Fallonin ja studion oman The Roots -bändin säestämänä. Bändi ei kuitenkaan tällä kerralla käyttänyt tavanomaisia soittimiaan vaan instrumentit etsittiin luokkahuoneesta. Miehet soittavat muun muassa ukulelea, bongorumpuja, melodicaa ja rytmimunia naisten tulkitessa kauniisti joululaulua.