Rita Ora täysin alastomana – toivotti vuoden 2018 tervetulleeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nyt nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa seuraajilleen poikkeuksellisen näyttävät uudenvuoden toivotukset, sillä hänet nähdään kuvassa täysin alastomana.

Rita poseeraa kuvassa makuuasennossa vatsallaan. Hänellä on jalassaan korkokengät ja kaulassaan koru, mutta yhtään vaatekappaletta kuvassa ei nähdä.

Äskettäin Rita julkaisi kuvan itsestään hempeän vaaleanpunaisessa pitsimekossa Liam Paynen vierellä. Kuvateksti viittasi Fifty Shades of Grey -elokuvaan ja sen perusteella fanit päättelivät Ritan tehneen elokuvan tunnuskappaleen yhdessä Liam Paynen kanssa.

Hi I’m Rita it’s nice to meet you 2018! 📸 @damon_baker

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on