Shokki! Laulaja Carrie Underwood onnettomuudessa – 40 tikkiä kasvoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Countrytähti Carrie Underwood kaatui marraskuussa kotinsa rappusissa. Tuolloin hän kertoi murtaneensa onnettomuudessa ranteensa, mutta nyt laulaja on paljastanut satuttaneensa tapaturmassa myös kasvonsa.

Underwoodin mukaan hän sai kaatumisen seurauksena kasvoihinsa yli 40 tikkiä. Tähti kertoo olevansa seitsemän viikon jälkeen paremmassa kunnossa, mutta hän ei näytä edelleenkään entiseltään.

– Ranteen murtamisen lisäksi onnistuin vahingoittamaan myös kasvoni. Säästän teidät kammottavilta yksityiskohdilta, mutta palatessani leikkauksesta lääkäri kertoi aviomiehelleni minun saaneen 40-50 tikkiä, Carrie Underwood paljasti.

– En tiedä, mihin suuntaan asiat ovat menossa mutta tiedän tämän: Olen kiitollinen. Olen kiitollinen, ettei onnettomuudessa käynyt paljon pahemmin, tähti jatkoi Entertainment Tonight -sivuston mukaan.

Countrylaulaja jakoi taannoin Instagramissa selfie-kuvan itsestään. Siinä hän on kuitenkin peittänyt suurimman osan kasvoistaan huivilla.