Oksettava tutkimustulos! Moni nainen peseytyy vain kaksi kertaa viikossa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kosmetiikkayhtiö Flint + Flint on toteuttanut brittinaisille kyselyn heidän peseytymistavoistaan. Vastausten perusteella ainoastaan viidesosa naisista peseytyy päivittäin. Kolmasosa käy suihkussa tai kylvyssä kolmen päivän välein.

Suurin osa kyselyyn vastanneista naisista tietää, että hygienia on tärkeää. Silti naiset saattavat vedota alhaiseen energiatasoonsa jättääkseen suihkun väliin. 30 prosenttia naisista saattaa olla jopa kolme päivää ilman, että peseytyisivät tai käyttäisivät edes kosteuspyyhkeitä esimerkiksi kasvojen puhdistamiseen.

Moni nainen voi kuitenkin samaistua siihen, että meikit saattavat jäädä bailuillan jälkeen kasvoille seuraavaan aamuun saakka. Vaikka naiset ymmärtävät ihonhoidon oikeanlaisen merkityksen, ovat he kosmetiikkayhtiön toteuttaman kyselyn perusteella laiskoja käyttämään oikeanlaisia ihonhoitotuotteita tarpeeksi usein, Independent uutisoi.

#Glow like @missdlloyd http://www.flintplusflint.com #flintplusflint #skincare #skin

A post shared by Flint + Flint (@flintplusflint) on