Mitä ihmettä! Tältä Honey G näyttää nyt – tunnistatko vielä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaista Saara Aaltoa vastaan Britannian X Factorissa taistellut räppäri Honey G tunnetaan hänen omintakeisesta tyylistään. Oikealta nimeltään oleva Anna Georgette Gilford on osallistunut brittiläiseen muodonmuutoksia toteuttavaan ohjelmaan.

Honey G kertoo, että käyttää aurinkolaseja aina kotoa poistuessaan – jopa vesisateella. Hän ottaa imagokysymykset vakavasti, mutta tuntee menettäneensä osittain identiteettiään. Hänen ystävänsä ovat jopa pyytäneet, että nainen olisi enemmän itsensä eikä artisti.

Nainen hakeutui muodonmuutokseen, koska haluaa olla enemmän Anna kuin Honey G. Channel 5 -televisiokanavalla esitetty muodomuutosohjelma näytti laulukilpailussa esiintyneestä naisesta kokonaan uuden puolen. Honey G sai hiustenpidennykset, uudenlaiset vaatteet ja vahvan meikin, Mirror uutisoi.