Koira seurasi dominoradan valmistumista – sai sitten luvan kaataa 1 000 domino

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanilaisen shiba inu -koirarodun edustajat ovat älykkäitä ja itsenäisiä, minkä vuoksi ne tekevätkin usein itse omat päätöksensä eivätkä kuuntele omistajiaan. Nyt erään innokkaan shiba inun kärsivällisyyttä koeteltiin kun sen edessä rakennettiin pitkää dominopalikkarataa.

Haru the Shiba Inu -kanavalla seurataan hyvin persoonallisen Haru-koiran puuhasteluja. Tällä kerralla koiran kärsivällisyyttä koeteltiin toden teolla kun sen omistajat alkoivat kokoamaan lattialla dominopalikoista pitkää rataa. Koira ei voinut olla vastustamatta kiusausta ja kaatoi radan ennen kuin se oli vielä edes valmis.

Omistajien kiellettyä koiraa tarpeeksi monta kertaa, Haru ei enää koskenut rataan. Viimein 1.000 dominopalikasta tehty pitkä rata oli valmis, minkä jälkeen koira sai luvan kaataa palikat. Haru seurasi innoissaan vierestä kun rata lähti liikkeelle palikoiden kaatuessa yksi kerrallaan.