Kris Jenner on kuin uusi nainen – upea kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perheensä managerina työskentelevä isoäiti Kris jenner on 62-vuotias. Nainen on julkaissut Instagramiin kuvan uudesta ulkonäöstään. Vaikka ikä muuttaa ihmisten ulkonäköä vuosien saatossa, on Kris Jennerin kasvot melkeinpä tunnistamattomat aiempaan verrattuna.

Brunettena maailman maineeseen noussut Kardashianien matriarkka viihtyy nykyisin blondina. RadarOnline asiantuntijoiden mukaan Kris Jenner on turvautunut luonnollisen vanhenemisen sijaan plastiikkakirurgiaan ulkonäköään muokatakseen. Naiselle on todennäköisesti tehty kasvojen ja kulmien kohotus, leuan muotoilu ja ruiskutettu kasvojen alueelle botoxia lähiaikoina. Lisäksi kauneuskirurgit uskovat, että nainen on ottanut huuliinsa täytettä ja poistanut rasvakudosta poskista plastiikkakirurgian avulla.

Kris Jenner on itse myöntänyt käyneensä kasvojen kohotuksessa sekä ottaneensa rintoihin korjausleikkauksen. Kristen Mary Jenner on amerikkalainen liikenainen, joka on luonut perheestään yhden viihdemaailman suurimmista ilmiöistä. Hänellä on kuusi lasta ja kuusi lastenlasta. Nyt on huhuttu, että Kris Jenner saisi tämän vuoden alussa peräti kolme uutta lastenlasta, joten isoäidillä riittänee tehtäviä jälkikasvun kaitsemisessa.