Lentoyhtiö teki virheen – matkustaja sai yksityislennon!

Matkailu · Terhi Piiroinen

Äskettäin Yhdysvaltojen New Yorkin Rochesterista kohti Washington D.C.:tä matkustanut lentokone oli poikkeuksellisen tyhjä. Lentokoneessa oli lentohenkilökunnan lisäksi ainoastaan yksi matkustaja. Lento oli tarkoitettu henkilökunnan kuljettamiseen.

Beth-niminen nainen jakoi kokemuksensa Redditissä. Hän kertoi, että oli saanut tiedon oikean lennon peruuntumisesta ja uuden lipun seuraavalle lennolle. Hän päätti lähteä hetkeksi takaisin lentokentän lähellä asuneiden vanhempiensa luokse. Kun hän saapui uudelle lennolle, huomasi hän istuvansa yksin lähtöportilla.

Lentohenkilökunta oli siirtänyt muut matkustajat jo aiemmalle lennolle, mutta asiasta ilmoitettiin pelkästään lentokentällä tehtävien kuulutusten avulla. Beth ei saanut lennon toisesta siirtämisestä tietoa ollessaan vanhempiensa luona. Hänelle järjestyi paikka lentohenkilökuntaa kuljettaneesta lentokoneesta, mutta nainen joutui olemaan koko puolitoistatuntisen ajan ilman tarjoilua.

Redditorit olisivat halunneet, että neitokainen olisi vähintään juossut tyhjän lentokoneen käytävillä tai painanut lentoemännän kutsunappulaa kaikissa muissa paikoissa paitsi omassaan. Hän matkusti määränpäähänsä kolmannella penkkirivillä istuen, kun lentohenkilökunta istui ensimmäisellä.

I got a whole plane to myself when I was accidentally booked on a flight just meant for moving crew. from mildlyinteresting