Keanu Reevesin muodonmuutos – supertähteä ei ole tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keanu Reeves on yksi tunnetuimmista Hollywood-tähdistä, joka on esittänyt päärooleja lukuisissa menestyselokuvissa kuten Matrix ja Speed. Keanu Reeves on 53-vuotias, mutta hänen faninsa ovat sitä mieltä, että miehen ulkonäkö ei ole muuttunut vanhemman näköiseksi ikääntymisestä huolimatta.

Nyt Keanu Reeves nähtiin Los Angelesissa uutenavuotena kun hän haki ravintolasta tilausta mukaansa. Mies oli matkassa omalla moottoripyörällään, jota varten hän oli pukeutunut asianmukaisiin varusteisiin. Miehellä nähtiin myös pitkät hartioille saakka ulottuvat hiukset ja parta, jonka mies oli antanut jälleen kasvaa pitkäksi.

Viimeksi Keanu Reeves nähtiin Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, jossa juontaja esitti näyttelijälle fanien keräämiä todisteita siitä, että hän on ollut elossa jo vuosisatojen ajan. Keanu Reeves ei voinut olla nauramatta todisteille siitä, että hän olisi kuolematon. Reeves myös myönsi, että hänelle esitetyissä kuvissa esiintyvät aiemmin eläneet miehet olivat jokseenkin saman näköisiä hänen kanssaan.

Splash News
Splash News
Splash News