Täydellinen nainen pääsi vankilasta – nauttii nyt bikineissä rantalomasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Jerseyn täydelliset naiset -televisiosarjasta tutuksi tullut Teresa Giudice vapautui vankilasta reilu vuosi sitten. Hänet tuomittiin miehensä Joe Giudicen kanssa tekemistä petoksista, joiden vuoksi nainen joutui istumaan vankilassa lähes vuoden ajan.

Nyt Teresa Giudice on kuvattu nauttimassa vuodenvaihteen lomastaan Meksikossa, jossa hän vietti aurinkoista päivää yhdessä perheen tyttären kanssa. Aviomies Joe istuu edelleen vankilassa, joten perhe joutui viettämään joulun ilman häntä.

Giudice kirjoitti taannoin vankila-ajastaan kirjan, jossa hän avasi kokemuksiaan. Taydellisen naisen elämä muuttui kertaheitolla joutuessaan vankilaan. Nainen joutui nopeasti tottumaan likaisiin kylpyhuoneisiin, hiusten vetämiseen, tappeluihin, toukkiin ruoassa ja loputtomiin lesboseksisessioihin. Hän oli yllättynyt lesboseksin suuresta määrästä vankilassa.

Splash
Splash
Splash
Splash