Jennifer Aniston paljasti tyylinsä salaisuuden: ”En muutu koskaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähdet muuttelevat tyyliään usein roolista toiseen laihduttamalla ja lihottamalla itseään tai muuttamalla hiustyyliään. Tyyliä vaihdetaan usein myös pelkästään oman vaihtelun tarpeen vuoksi. Jennifer Anistonin hiustyyli on kuitenkin poikkeuksellisesti pysynyt hyvin pitkään samanlaisena.

Jennifer Anistonin hiukset ovat aina olleet tummanvaaleat ja raidoitetut. Tätä tyyliä kutsutaan nimityksellä bronde, mikä tuli naiselle itselleenkin yllätyksenä. Jennifer Aniston kertoi Voguen tekemässä haastattelussa, että hän on ajatellut hiustyylinsä olevan pikemminkin kalifornialaiset auringon vaalentamat raidat.

Aniston kertoi, että hänen kerrostettu ja pitkä hiustyylinsä saa hänet tuntemaan olonsa kotoisaksi ja paremmaksi itsestään. Hän ei halua koskaan muuttaa enää hiustyyliään vaikka muut kyllästyisivätkin näkemään hänet aina samanlaisilla hiuksilla.

Aniston kertoi kokeilleensa välillä eri pituisia hiusmalleja, mutta miettineensä aina jälkeen päin, että miksi leikkasi kyseisen mallin. Pitkät hiukset ovat naiselle tutut ja hänen on helppo muotoilla ne, minkä vuoksi hän on päättänyt sitoutua kyseiseen hiusmalliiin ja väriin lopullisesti.

The most alluring thing a woman can have is Confidence!

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on