Kendall Jenner kommentoi akneaan: ”Älä anna tuon paskan estää!”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias huippumalli ja realitytähti Kendall Jenner osallistui yhteen elokuva-alan suurimmista tapahtumista saavuttuaan Golden Globes -palkintogaalaan. Nainen ihastutti upealla mekollaan ja pääsi heti parhaiten pukeutuneiden listalle.

Moni huomasi punaiselta matolta otettujen kuvien perusteella, että Kendall Jenner kärsi iho-ongelmista tapahtuman aikana. Naiset ylistivät Kendallia sen vuoksi, että hän hymyili itsevarmasti kameroille salamavalojen räpsyessä aknesta huolimatta. Nainen kommentoi tilannetta Twitter-kanavallaan: ”Never let that shit stop you!”.

Kendall Jenner osallistui elokuva-alan ammattilaisia kuhisevaan gaalaan Voguen vieraana. Jenner ja Vogue kuvasivat yhdessä myös videon, jossa katsoja pääsee kurkistamaan kulissien taakse ja näkemään millainen kokemus gaala on vieraan näkökulmasta.