Tämä video hivelee perfektionistien sielua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on nähty paljon erikoisia viraaliksi levinneitä videoita, jotka antavat hyvin omituista tyydytystä perfektionisteille. Moni video on myös tehty ärsyttämään pedantteja ihmisiä siten, että videolla asioita sotketaan ja tehdään puolivillaisesti.

Nyt UNILAD-kanava on julkaissut Facebook-videon, joka hivelee täydellisyyttä tavoittelevien ihmisten sieluja. Videolla nähdään miten täydellisesti hiukset ja parta leikataan terän avulla, miten yksityiskohtaiset jälkiruoat ja leivokset syntyvät ja miten virheettömästi painepesuri siistii rappuset.

Videolla nähdään myös miten täydellisesti hedelmien kuoret irrotetaan erilaisten pienten niksien ja koneiden avulla. Etenkin vesimelonin pyöriminen samalla kun laite irrottaa sen kuoren vähitellen näyttää miellyttävän helpolta.

The Most Satisfying Video You'll Ever See

This is too much 😍😂

Publié par UNILAD sur mardi 2 Janvier 2018