Mies haukkui naistähteä ”pi**uksi” somessa – seuraus muutti hänen elämänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on nykyisin pullollaan tekstimuotoista oksennusta, kun ihmiset purkavat pahaa oloaan haukkumalla muita. Usein myös täysin perusteettomasti. Twitter-käyttäjä Jeremy Jamrozyn elämä muuttui vuodenvaihteessa, kun hän haukkui suosittua naiskoomikkoa Twitterissä naisen alapääksi.

Mies kirjoitti Sarah Silvermanin Twitteriin lyhyen ja ytimekään viestin ”c*nt”, joka ei jäänyt Silvermanilta huomiotta. Sen sijaan koomikko kävi katsomassa millaisesta ihmisestä on kyse, ja hän huomasi miehen olevan avun tarpeessa.

Pian tämän jälkeen Silverman kommentoi miehen viestiä odottamattoman empaattisella tavalla, ja sen seurauksena oli yksi parhaista somekeskusteluista miesmuistiin. Sen myötä mies sai ymmärtäjän ja lopulta Silverman hoiti varattomalle miehelle apua tämän selkäongelmiin. Tapaus on esimerkki siitä millaisia tuloksia somessa voidaan parhaimmillaan saada aikaan, kun ihmiset haluavat toisilleen aidosti hyvää.