Game of Thrones -tähti sekoili kaatokännissä – heitettiin ulos baarista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones -sarjan Kit Harington on päätynyt videolle jouduttuaan heitetyksi pois baarista. Tähti nähtiin umpihumalaisena New Yorkissa sijaitsevassa baarissa. Harington oli pelaamassa baarissa poolia, mutta päätyi erimielisyyksiin muiden asiakkaiden kanssa.

Hän muun muassa hakkasi pelipöytää ja haastoi riitaa. Lopulta portsarit pyysivät näyttelijää poistumaan ravintolasta. TMZ-sivuston mukaan tähti palasi myöhemmin takaisin sisään, jolloin hänet heitettiin ulos voimakeinoin.

Kit Harington esittää Jon Snowta HBO:n suositussa Game of Thrones -sarjassa. Hänet nähdään pääroolissa myös HBO:n uudessa Gunpowder-sarjassa. Siinä hän esittää Robert Catesbyä, katolilaista aktivistia joka suunnitteli englannin kuningas Jaakko I:n räjäyttämistä 1600-luvulla.